Gamepagina

Hier vind je alles op het gebied van de nieuwste games en gamehardware, met onze kijk op games en stuff...
Verder komen er elke keer nieuwe berichten binnen, dus als je iets wil weten over een game en je wilt geen volwassen gezeur lezen kan je hier het beste kijken.

Oja, wil je iets zeggen over een game of wil je je mening laten weten, zet dan een reactie onder het artikel.


14-02-2008

Analisten verwachten nieuwe Xbox en Wii in 2010

14 feb|
Analisten van het onderzoeksbureau Pacific Crest Securities verwachten dat zowel Microsoft als Nintendo over twee jaar met nieuwe consoles zullen komen.

In 2010 zal de games industrie zijn piek qua verkopen bereiken, omdat dan de opvolgers van de Xbox 360 en Wii zullen uitkomen. Ook zullen de Nintendo DS en Sony PSP dan aan het einde van hun levenscyclus komen, en zullen er nieuwe handhelds komen. Dit vertelde Evan Wilson van Pacific Crest in een gesprek met GameSpot.

Sony heeft altijd gezegd dat de PlayStation 3 ongeveer 10 jaar zal meegaan. Als dat waargemaakt wordt, zullen we pas in 2016 een nieuwe PlayStation console zien. De PS3 zal zo lang meegaan door de standaard harde schijf en de mogelijkheid om de firmware van de console te upgraden, aldus David Reeves, het hoofd van Sony Computer Entertainment Europe.

Dit betekend niet zo'n goed nieuws voor huidige 360- en Wii-bezitters (ik ben er ook een van), want dan moeten ze de nieuwe kopen als ze bij willen blijven. Dat wordt waarschijnlijk niet echt goedkoop. Waarom niet elke 10 jaar een nieuwe en elke keer updates voor degene die er nu zijn? Maar nee, het geld moet weer op bij de gamers. Ik raad aan om goed na te denken voor je zoiets koopt!
Aan de andere kant...Zo'n ding ROCKT!!

Geen opmerkingen: