Gamepagina

Hier vind je alles op het gebied van de nieuwste games en gamehardware, met onze kijk op games en stuff...
Verder komen er elke keer nieuwe berichten binnen, dus als je iets wil weten over een game en je wilt geen volwassen gezeur lezen kan je hier het beste kijken.

Oja, wil je iets zeggen over een game of wil je je mening laten weten, zet dan een reactie onder het artikel.


18-02-2008

Xbox 360 krijgt Blu-Ray speler

Er werd een paar dagen geleden al aangekondigd dat HD-DVD verleden tijd was. Toshiba besloot hierbij te stoppen met de productie van HD-DVD spelers.

De HD-DVD spelers zijn voor de Xbox 360 verleden tijd en Toshiba heeft aangekondigd te gaan stoppen met het produceren van de spelers. Er gaat een nieuw tijdperk aangekomen voor de Xbox 360 en het heeft te maken met Blu-Ray spelers. Wat zou het toch kunnen zijn?

Microsoft heeft bekendgemaakt dat ze gaan beginnen met het produceren van Blu-Ray spelers voor de Xbox 360. Ook heeft Microsoft gezegd dat de Blu-Ray spelers al over drie maanden op de markt zouden moeten verschijnen. De prijs van één Blu-Ray speler is nog niet bekend en ook weten we nog niet of het ding op alle Xbox versies gebruikt kan worden. Dit heeft Microsoft gezegd hierover:

"We would welcome Microsoft to the Blu-ray stable. In fact it is quite logical for them as the PS3 has been very succesful in driving consumers to Blu-ray. In fact we believe that it has done more to win the format war than traditional Blu-ray player."

Vanmiddag heeft Microsoft ook iets bekendgemaakt over Xbox Live. Het is bekend dat ze gaan proberen om Xbox Live te gaan vernieuwen. Ze zoeken namelijk program manager die het in zich heeft om een totaal nieuwe ervaring van Live te geven. Meer weten we er niet van, maar waarschijnlijk zal er meer informatie hierover gegeven worden bij de Games Developers Conference. Misschien kunnen we de nieuwe Live al verwachten bij de Spring en Fall updates dit jaar.

Dit wil zeggen dat de 360 de PS3 voorbij gaat.Het Xbox Live was al iets beter en wordt weer vernieuwd. Door de toevoeging van de Blu-ray speler zullen de spellen waarschijnlijk er ook op worden afgestemd, wat wil zeggen dat de beeldkwaliteit minimaal hetzelfde zal zijn dan op de PS3.
Benieuwd wat het antwoord van Sony wordt...

Geen opmerkingen: